Onlangs bekeken producten

Nieuws

Geen actueel nieuws

Sentiers du monde

SENTIERS DU MONDE gespecialiseerd in gepersonnaliseerde fabricage , verkoop van meubels in teak en het creëren van omgevingen die bevorderlijk zijn voor ontspanning en reizen met een decoratief oog op Sentiers du monde.

Voor het uitvinden en de fabricage van onze meubels en decoratieartikels, werken wij samen met vakmannen van over heel Azië. Voor dit doel, beschikken wij over burelen, een stelplaats, een controledienst voor de kwaliteit en de logistiek.

Onze knowhow en onze lange ervaring, hebben ons toegelaten een merk te ontwikkelen met poducten van zeer hoge kwaliteit.

U zal verleid worden door onze nieuwigheden die u steeds kan vinden in onze winkels. Geïnspireerd door de mode, mengelingen van materie, texturen,… onze stylisten maken unieke producten; origineel…

Verre bestemmingen hebben ons altijd doen dromen. Wij importeren met de hand gemaakte producten , waarin je de culturele invloeden van hun oorspronkelijk land terugvindt

Onze ploeg van hoog gekwalificeerde raadgevers en professionelen (stylisten, infografisten, schrijnwerkers,…) zijn tot uwer beschikking om u helpen te kiezen en al uw projecten uit te voeren.

Zie onze beloftes voor de kwaliteit

Onze winkels

Sentiers du monde Gosselies

Rue pont à migneloux 33
6041 GOSSELIES
BELGIE

Tél.: 0032(0)71 81 74 23
Fax: 0032(0)71 81 74 23

Openingsuren :

Van dinsdag tot zaterdag : van 10u00 tot 18u30
Zondag : van 14u00 tot 18u00
GESLOTEN OP MAANDAG