Onlangs bekeken producten

Nieuws

Geen actueel nieuws

Meubels in teak op maat

Creatie op maat van interieurmeubels in teak, badkamermeubels in teak beslist modern en praktisch, onze ploegen zijn tot uw dienst voor al uw interieur projecten.

U hebt verbeelding, eisen, u bent verleid door een model maar past niet in uw interieur... Een simpele schets, uw ideeën nemen vorm : onze raadgevers zullen u begeleiden en we creëren samen de originele meubel in teak voor u toekomstig interieur...

Twijfel niet ons uw wensen door te sturen via mail (maten, dimensies, configuratie, schetsen...) van elk model dat u zou gezien hebben in ons brede collectie want wij kunnen elke meubel van ons catalogus op maat zetten of er andere maken om te voldoen aan uw smaken.

Vraag raad aan ons personeel en we verfijnen het projetc met u om u te helpen alle kamers van uw woning te bekleden (eetkamer, salon, badkamer, dressing, verdelingen, ...) .

Onze hele ploeg is tot uw dienst en zal al uw aanvragen doorgeven aan de ploegen van designers et vakmannen om de beste oplossingen te vinden.

Een goed opgesteld bestek en prijzen in overeenstemming met de dimensies en gewenste configuraties zal u worden voorgesteld en als dit bestek geschikt is ,dan zal onze ploeg van tekenaars volledige en professionele plannen opmaken engoed te keuren voor het opstarten van de productie.

Wij zijn in staat alle projecten en ideeën over decoratie met u te bestuderen.

Welkom aan alle interieurarchitecten en aan alle professionelen die wensen een winkel in te richten, een restaurant, een hotel, een spa ...